NL Doet 2014

Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

 

 

Belangstellenden kunnen zich inschrijven om vrijwillig de handen uit de mouwen te steken en kennis te maken met vrijwilligerswerk. Voor bedrijven is NL DOET een ideale gelegenheid om te laten zien dat zij maatschappelijk betrokken zijn; als nuttig teambuildingsuitje of om te laten zien waar het personeel goed in is. Scholen kunnen op deze dagen ook een klus klaren! Voor leerlingen is NL DOET een leuke en leerzame gelegenheid om kennis te maken met vrijwilligerswerk.

 

Wilt u met uw organisatie of vereniging een extra activiteit organiseren of heeft u een klus waar u maar niet aan toe komt en heeft u zich nog niet aangemeld? Grijp dan nu uw kans! Schrijf uw klus in en maak kans op een bijdrage van € 450,- van het Oranje Fonds. Dit kan via www.nldoet.nl. Hoe eerder uw aanvraag is ingediend hoe beter. Het Oranje Fonds besteedt max. € 1,5 miljoen. OP=OP!

 

 

Triade Development

Wij zijn Nl Doet-intermediair voor het Oranjefonds in de gemeente Valkenswaard. Neem gerust contact op als u vragen of hulp nodig heeft. Voor meer info klik hier

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF