2e Valkenswaardse Beursvloer

Op donderdag 21 maart 2013 krijgen bedrijven en vrijwilligers-/maatschappelijke organisaties OPNIEUW de kans elkaar op een bijzondere manier te ontmoeten...... met winst voor iedereen.

 

 

 

 

'De 1e Beursvloer heeft in een tijdsbestek van 1,5 uur maar liefst 110 geslaagde matches opgeleverd met een economische waarde van 103.750 euro. Met zo'n succes is er voldoende reden om door te gaan.'

 

De Beursvloer is een uniek en dynamisch evenement waar bedrijven, goede doelen, verenigingen, stichtingen, scholen en (zorg)instellingen netwerken en 'met gesloten beurs' handelen in maatschappelijke behoeften. Dat alles met het doel om onderling 'matches' te maken. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander wellicht zeer gewenst.

 

De Beursvloer brengt dus vraag en aanbod bij elkaar.

 

Verschillende werelden ontmoeten elkaar. Partijen die elkaar anders niet snel tegen zouden komen raken in gesprek. Nieuwe allianties worden gesloten. Allianties die naast concrete activiteiten leiden tot betrokkenheid, inspiratie en plezier.

 

U wordt van harte uitgenodigd om actief deel te nemen aan de 2e Maatschappelijke Beursvloer Valkenswaard. Deelname is geheel gratis, maar u dient zich wel vóóraf aan te melden.

 

Ervaar zelf wat u in halve middag netwerken kunt bereiken!

 

Datum en locatie
Donderdag 21 maart 2013
Scholengemeenschap Were Di, Merendreef 1, 5553 CC Valkenswaard

 

Programma
15.30 uur Ontvangst en registratie
16.00 uur Opening Beursvloer
16.15 uur Start 'handel' en matches maken
17.45 uur Einde Beursvloer
17.50 uur Bekendmaking aantal matches
18.00 uur Informeel napraten
19.00 uur Afsluiting

 

Klik hier om naar de website van de Beursvloer Valkenswaard te gaan.

 

De organisatie van de 2e Beursvloer Valkenswaard is in handen van Traide Development.

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF