NLDoet 2011

Op 18 en 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar waren 150.000 Nederlanders actief, een recordaantal. En dit keer is het de ambitie om nog veel meer mensen op de been krijgen.

 

 

Klusaanbieders

Wilt u als maatschappelijke- of vrijwilligersorganisatie meedoen aan NL DOET? Aanmelden gaat eenvoudig via de website. klik op 'Mijn klus aanmelden' en vul de volgende gegevens in.

 

- een korte omschrijving van de klus;

- het aantal en soort vrijwilligers dat u zoekt;
- uw contactgegevens.

 

Uw klus verschijnt vervolgens op de NL DOET website zodat belangstellende klussers uit uw omgeving zich bij u kunnen aanmelden.

 

Financiële bijdrage
Voor NL DOET 2011 kunnen aangemelde klussen op www.nldoet.nl in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van maximaal € 500,= van het Oranje Fonds.

 

Klussers

Klusser zijn, kan op vele manieren. Bijvoorbeeld als groep; een familie, al uw collega's, (sport)teams of serviceclubs zijn. Maar ook een groep leerlingen van een school of alle ambtenaren van een gemeente. U kunt zich als groep vrijwilligers aanmelden bij een uitgebreide klus in uw regio. Onder het tabblad 'Klussers' kunt u zoeken op activiteiten die bij u passen.

 

Intermediairs

Klik 'hier' om een intermediair bij u in de buurt te zoeken. Zij kunnen u vaak verder helpen om ook van uw klus een groot succes te maken!

 

 

 

 

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF