Wie helpt 'Doe een Wens' op weg?

Heeft u een startbewijs voor 's werelds grootste wandelsportevenement en wilt u dit jaar met een extra goed gevoel wandelen? Laat u dan sponsoren door familie, vrienden of bedrijven en vervul zo mede de liefste wens van een kind met een levensbedreigende ziekte.

 

Jaarlijks lopen de WishWalkers de Nijmeegse Vierdaagse gesponsord voor Doe Een Wens Stichting Nederland. De WishWalk Nijmegen 2009 resulteerde in een recordopbrengst van meer dan 33.000,- euro!

 

De opbrengst van deze actie wordt gedoneerd aan Doe Een Wens Stichting Nederland. De stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De stichting wil zo de wenskinderen een ervaring van hoop en kracht geven. Ze laten vergeten dat ze ziek zijn; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. 

 

“Beleven wat leven is
Even vergeten dat ik ziek ben
Dat is mijn wens.”

 

Ook de Nijmeegse wandelen voor Doe Een Wens ? En de recordopbrengst dit jaar verbreken? Geef je dan op en word WishWalker. Individuen, verenigingen, groepen, korpsen: iedereen is welkom!

 

Bedrijven

Uiteraard biedt dit ook een prachtige kans om uw bedrijf op een positieve manier te profileren tijdens een evenement dat jaarlijks ruim één miljoen bezoekers trekt uit binnen- en buitenland. Motiveer uw collega’s of werknemers om mee te doen met de WishWalk en zich te laten sponsoren voor Doe Een Wens. Wat is er mooier dan gezamenlijk een sportieve topprestatie te leveren waardoor ook nog eens meer wensen vervuld kunnen worden?
 

Iedere WishWalker ontvangt:

- WishWalk-actiekleding
- Mogelijkheid tot deelname aan de Vlaggenparade
- Ondersteuning bij sponsorwerving
- Maandelijkse WishWalk-nieuwsbrief
- Dagelijks een gunstig gelegen, centraal rustpunt langs de route
- Dagelijkse versnaperingen
- Eénmalig een gratis massage

 

Ga naar www.wishwalk.nl voor meer informatie én om u aan te melden.
 

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF