Landelijke enquete 'Beter Geregeld?'

Doe mee met de landelijke enquête 'Beter geregeld?'. Met deze enquête wordt in het gehele land geïnventariseerd welke administratieve lasten vrijwilligersorganisaties ervaren en hoe zij de dienstverlening van de gemeente op dit vlak beoordelen.

 

Inventarisatie lasten vrijwilligers

Samen met het ministerie van BZK en de VNG heeft Vereniging NOV zich de afgelopen periode ingezet om de regeldruk voor vrijwilligers te verminderen. Nu is het tijd om te meten hoe vrijwilligers de lastenvermindering ervaren en wat er nog verbeterd kan worden. NOV verspreid daarom een landelijke enquête onder steunpunten vrijwilligerswerk en vrijwilligersorganisaties.

 

Doe mee!

Met de enquête resultaten kunnen gemeenten gericht met de ervaren lasten aan de slag en hun dienstverlening aan vrijwilligersorganisaties verder verbeteren. Alle lokale vrijwilligersorganisaties worden uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. Vrijwilligersorganisaties kunnen namelijk concrete verbetersuggesties geven waarbij de beste verbetersuggestie wordt beloond met een bezoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Tot slot wordt er tevens per provincie een waardecheque van €150,- onder de deelnemende organisaties verloot. U vindt de enquête op www.nov.nl. Via deze link kunt u direct de enquête invullen.

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF