NL DOET in bedrijf

NL DOET ligt alweer bijna twee maanden achter ons. Het is succesvol verlopen met een recordaantal van 150.000 vrijwilligers en 750 deelnemende bedrijven en gemeenten. Ruim 3.300 klussen zijn geklaard.

 

 

 

NL DOET is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij naast tienduizenden Nederlanders, ook veel bedrijven en gemeenten zich vrijwillig inzetten voor hun stad, wijk of buurt. Samen maken zij letterlijk het verschil voor verenigingen, scholen, maatschappelijke organisaties of personen.

 

De ideale kennismaking met MBO

Voor bedrijven en gemeenten die nog niet aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) doen, is NL DOET een perfecte laagdrempelige manier om daarmee kennis te maken.  Activiteiten en intermediairs worden op een presenteerblaadje aangereikt. 

 

Wat levert het u op?

Meedoen is goed voor uw lokale gemeenschap en daarmee voor uw bedrijf op gemeente. U versterkt uw lokale relaties en geeft het goede voorbeeld. Ook bedrijfsmatig kan het veel opleveren, zoals versterking van teamgeest, gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe kennis en netwerken en gratis positieve media-aandacht door mee te liften op de publiciteit van dit landelijk gerenommeerde evenement. Daarnaast is meedoen inspirerend en leuk!

 

Hoe doet u mee?

Meedoen is eenvoudig. Neem voor hulp en advies contact op met een MBO-intermediair in uw regio en biedt uw diensten voor NL DOET op 18 en 19 maart 2011 aan. Zij spelen vaak een coördinerende rol tijdens NL DOET. Kijk op www.nldoet.nl/bedrijven voor een overzicht van MBO-intermediairs.

 

 

Triade Development maakt deel uit van het landelijk netwerk van MBO-intermediairs.

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF