Win de wens van je buurt

Kan uw buurt, wijk of dorp wel wat pit gebruiken? Bijvoorbeeld door het opknappen van die oude gymzaal, of wordt het nu echt tijd voor nieuwe speelattributen in de speeltuin, vindt u het eeuwig zonde als de unieke geschiedenis van uw dorp verloren gaat, of wilt u de oude toneelvereniging nieuw leven inblazen? Allemaal ideeën die passen binnen de twaalfde ronde van de wedstrijd Kern met Pit van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM).

 

Wat is Kern met pit?

Kern met Pit is een wedstrijd voor bewonersgroepen die graag zelf iets in of aan hun woonomgeving willen verbeteren. Het is echter een ‘wedstrijd’ tussen aanhalingstekens. Want het is geen competitie tussen verschillende deelnemers, eerder een weddenschap die de deelnemers met zichzelf en de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) aangaan: ‘Kunnen wij onze wens binnen een bepaalde tijd waarmaken?’  Is het antwoord ‘ja’, doe dan mee met Kern met Pit, want KNHM beloont uw project met minimaal € 1.000.

 

U heeft tot uiterlijk 1 mei 2009 de gelegenheid om het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Zie: www.knhm.nl
 

 


 

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF