Wereldz.

Op 23 juni a.s. vindt Wereldz plaats, een podium voor maatschappelijk betrokken ondernemen. Wereldz is een ontmoetings- plaats voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die een MBO-programma willen starten of op zoek zijn naar inspiratie of verduurzaming van hun programma. Zij kunnen er terecht om te netwerken, voor tips en adviezen en voor het laatste nieuws over onderzoek, resultaten, coaching en  maatschappelijke stages.

 

Fortis Foundation Nederland organiseert Wereldz in samenwerking met onder andere het ministerie van OC&W, MOVISIE, MVO Nederland en Univé. De bijeenkomst vindt plaats op 23 juni 2009 van 10.00 tot 17.00 uur in de Amsterdam Convention Factory.

 

Het evenement is een combinatie van een beurs en zalensessies. De beurs bestaat uit een aantal werelden, waar partijen uit het MBO-veld zich presenteren. Ook is er per wereld een kleine presentatieruimte waarin ieder half uur een andere aanbieder een case behandelt of een workshop geeft. Daarnaast zijn er twee zalen met plenaire interactieve sessies.


Tijdens Wereldz. kun je kennismaken met de volgende werelden en thema’s. Door wie wil jij je laten inspireren? Van wie wil jij een korte sessie meemaken tijdens Wereldz.?


Intermediairs/makelaars
Intermediairs die bedrijven en maatschappelijke organisaties samenbrengen, zoals makelaars in MBO en vrijwilligerscentrales die zich met MBO bezig houden.


Adviesbureaus
Bureaus die bedrijven en/of maatschappelijke organisaties adviseren over aspecten van MBO.


Bedrijven
Best practices van bedrijven die een voorbeeldrol vervullen op het gebied van MBO.


Maatschappelijke organisaties
Best practices van maatschappelijke organisaties die een beleid hebben voor samenwerking met het bedrijfsleven en daar ook actief mee naar buiten treden.


Netwerken en platforms
Gerenommeerde MBO-netwerken en platforms gericht op het uitwisselen van kennis en ervaring, plus succesvolle formules/partnerships op het gebied van MBO.

Bureaus met focus ontwikkelingslanden
Specialisten die bedrijven in contact brengen met projecten ontwikkelingslanden of adviseren over een MBO-beleid gericht op ontwikkelingslanden.


Onderzoek en tools
Bureaus die MBO-onderzoek verrichten, organisaties die tools hebben ontwikkeld om de effecten van maatschappelijke inspanningen te meten.

Interactieve Expertsessies
Tijdens Wereldz. kun je door vooraanstaande experts in een interactieve sessie worden ingewijd in de werelden van maatschappelijke stage en coaching.

 

Informatie en aanmelden: www,wereldz.nl

 

 


 

NIEUWS EN FACTS

 


» NIEUWSARCHIEF